Şehit Salih Alışkan Anaokulu
KİRAZLITEPE MAH. BOĞAZİÇİ CAD. ŞEHİT SALİH ALIŞKAN İLKOKULU BLOK NO 36 ÜSKÜDAR / İSTANBUL

VİZYON

Tecrübeli kadrosu ile sürekli gelişim halinde olan, temel eğitim değerlerine sahip, çevresine örnek, mutlu bir kurum olmak.

MİSYON

Her türlü donanımlı dinamik kadrosu ve hizmet alanlarıyla birlikte takım çalışmasına önem vererek eğitim sistemimizin belirlediği hedeflere ulaşmak için; sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde sürekli kendini geliştiren, araştıran, sorgulayan, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan, kendi mutluluğunun yanında çevresindekilerin mutluluğu için katkı sağlayan bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08:00 - 13:00 13:00 - 18:00

Okulumuz çevresinde hizmet veren servis şirketleri mevcuttur.

5,4 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kirazlıtepe; Üsküdar ilçesinin Boğaz Görünümğne sahip bir bir mahallesidir. Sosyo -ekonomik olarak orta ve alt gelir grubunun yaşadığı bir yerken son zamanlarda çehresi değişmeye başlamıştır. Nufusun büyük çoğunluğu Karadeniz kökenli ailelerden oluşmaktadır.

Halk oyunları